sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Sommar söndag



Rento kesäpukeutuminen oli sunnuntain pukukoodi.Lapsille valikoitui sortsit-paita yhdistelmät. Juhlimme setäni 70-vuotispäiviä ja vanhempi lapsista nautti mökillä kirmailemisesta sen verran vauhdikkaasti että kamera ei pysynyt mukana. Valkoiset Ralph Laurenit ovat jo saaneet itseensä siis hieman kesäväriä. 






 Meillä on perheenä ollut vuoden verran rasitteena toinen omakotitalo, vanha rintamamiestalo, pitkä tarina mutta viimeinen sivu alkaa tästä tarinasta olla onneksi työn alla. Jos jotain hyvää niin kukkivat syreenit vai sireenit ovat nyt tuoksuttamassa tätä oikeaa kotia. Lupiinit poimin tienvarresta, kaipasin jo kesäkukkia. Toin kukat sisälle kun ulos en löytänyt eilen vielä sopivia yksilöitä, olin eilen nirso kun kukkakaupan tarjottavat näyttivät nuupahtaneilta jo valmiiksi ja tein diilin mieheni kanssa että kesäkukkieni on pysyttävä hengissä ainakin kaksi viikkoa jotta saan niitä lisää,olen kuulemma laiska ulkokukkien hoitaja;)

Nämä pelastin myös rintamamiestalon puutarhasta, oliskohan hyvää reseptiä mihin nämä huomenna upotan? Kesäsunnuntain loppuilta menee rintamiestalon myynti-ilmoituksen kimpussa,kyllä se siitä=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti